Garderobemannen: En historie om konkurs og kontroverser

Garderobemannen, et selskap grunnlagt av Erik Bøckmann, har vært i sentrum for en rekke kontroverser i de siste årene. Selskapet, som har spesialisert seg på garderobeløsninger, gikk konkurs for første gang i 2020, noe som førte til bred mediedekning og frustrasjon blant kundene​.

Konkurser og juridiske utfordringer

Siden oppstarten har Garderobemannen gått konkurs to ganger, først i 2020 og deretter i 2022​. Nå står grunnleggeren, Erik Bøckmann, overfor tiltale for konkurskriminalitet. Økokrim har tatt ut tiltale, og det er mulig at det vil bli fremmet krav om erstatning til de kundene som tapte penger​​.

Kundeklager

Garderobemannen har mottatt hundrevis av klager på sin Trustpilot-side. Nesten alle som har uttrykt sine meninger om selskapet har hatt negative erfaringer. For eksempel forteller en kunde om å ha kjøpt skyvedørsgarderober og innmat til en tredje garderobe i januar 2021, men varene ble levert forsinket, og en av dørene var lengre enn forventet. Garderobemannen lovte å kappe den for lange døren, men ingenting skjedde, og selskapet sluttet til slutt å svare på henvendelser. Kunden endte opp med å selge alt og tapte 15 000 kr i prosessen​.

Fremtidig usikkerhet

Med to konkurser bak seg og en tiltale for konkurskriminalitet, står Garderobemannens fremtid i usikkerhet. Spørsmålet mange stiller er: Når kommer den tredje konkursen?​​. Det er imidlertid opp til domstolene å avgjøre om Garderobemannen bevisst har svindlet folk​.

Avklaring

Garderobemannen.com, som har levert informasjonen i denne artikkelen, har ingen tilknytning til garderobemannen.no, som eies privat av Erik Bøckmann​​.

Konklusjon

Garderobemannen er en kontroversiell aktør i garderobeindustrien, med flere konkurser og en rekke misfornøyde kunder. Med en mulig tredje konkurs i horisonten og en tiltale for konkurskriminalitet, står selskapets fremtid i usikkerhet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.