Hvem eier garderobemannen.no?

Vi vet jo at Garderobemannen hadde oppe å gå et nytt driftsselskap (GM Proff AS) til å overta etter konkursen i selskapet som ble opprettet ved forrige konkurs i 2020 (GM Showroom AS) i god tid før konkursen.

Hvem eier så garderobenannen.no som all virksomhet tar utgangspunkt i?

La oss ta en titt på hva Norid.no har å fortelle:

Domenenavn

garderobemannen.no

Registrert: 10-05-2020. Sist oppdatert: 13-04-2022

Abonnent

Abonnenten til dette domenet er en privatperson og oppslagstjenesten gir dermed begrenset med informasjon. Les mer om oppslagstjenesten og personvern. Abonnenten har postadresse i Norge

[email protected]

Hvem skjuler seg bak epost adressen [email protected]?

Erik ja. Hvor har vi sett dette navnet før? Hva med Erik Bøckmann? Kan det være han mon tro?

Om Erik Bøckmann er den som kontrollerer [email protected], da kan vi konkludere med at domenet garderobemannen.no ikke har blitt overført til det nye driftsselskapet GM Proff AS, men derimot er i Erik Bøckmanns private eie.

Vi kan selvfølgelig ikke si med sikkerhet at [email protected] tilhører Erik Bøckmann, men det er overveiende sannsynlig all den tid Statare Brands LTD er et Norskregistrert utenlandsk foretak på Kypros med kontaktperson Erik Bøckmann (se der ja, Erik igjen).

Hva driver STATARE BRANDS LTD med?

I følge Foretaksregisteret, er dette virksomheten til Statare Brands LTD: «Etablere og forvalte bankkonto i Norge. Forvaltning av  franchisetagere.»

Franchisetakere, hva mener de med det?

Mest sannsynlig er det ikke et flertallord i praksis. Det finnes antakelig bare en franchisetaker: driftsselskapet, for øyeblikket GM Proff AS.

Ved å ha en selskapsstruktur satt opp på den måten de har gjort det, kan de med all sannsynlighet fortsette med svindelen sin til evig tid. Uten å noen gang bli arrestert eller måtte sone en fengselsstraff.

Hvordan er dette mulig kan du jo spørre deg selv

Enkelt. Det er mulig fordi dette er måten de Norsk lovene er laget av den lovgivende forsamlingen, altså Stortinget. Det er politikerne på Stortinget som er Norges lovgivende forsamling.

Stortinget gjør det mulig for svindlere av Erik Bøckmanns kaliber å operere fritt i Norge. De gjør det mulig å fritt overføre dine penger til en bank-konto i Norge som kontrolleres av den samme Erik Bøckmann men denne gangen som norsk representant for et Kypriotisk selskap som han også kontrollerer.

Erik Bøckmann trenger bare ha på seg litt forskjellige hatter, og vips så er han forskjellige folk ifølge lovene som Stortinget har vedtatt.

I denne artikkelen har du møtt flere forskjellige Erik Bøckmann

  • Du har møtt Erik Bøckmann, privatpersonen som eier garderobemannen.no
  • Du har også møtt Erik Bøckmann som representerer Statare Brands Ltd i Norge og kontrollerer bank-kontoene til dette selskapet.
  • I tillegg har du møtt Erik Bøckmann som i følge hans egne uttalelser ikke har gjort noe galt.

Og ser du nøye etter i det som er skrevet over, så har han i følge Norsk lov sannsynligvis ikke gjort noe galt heller.

Er dette sjokkerende syns du?

Vel. Da har du noe å tenke på ved neste valg (utenom det faktum at politikerne på Stortinget er i hardt vær om dagene i forhold til smuss og fanteri de selv driver med for å tuske til seg fordeler).

Om vi nå tar utgangspunkt i at konklusjonene over stemmer, at det faktisk er Norsk lov som gjør det mulig å svindle vanlige folk i Norge uten noe som helst konsekvenser, hva kan du så gjøre for at dette skal ta slutt?

Stem blankt

Det er bare en ting å gjøre: Stem blankt ved alle politiske valg. Ved å stemme blankt (og dette er ikke det samme som å ikke stemme), signaliserer du sammen med hundretusener andre at du ikke har tillit til det parlamentariske systemet i Norge. Du sier med en blank stemme at du ikke tror på politikernes integritet nok til å stemme på de.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.