TV2 Hjelper deg om konkursen i Garderobemannen

TV2 Hjelper deg publiserte en artikkel om konkursen i Garderobemannen for 16 timer siden.

Garderobe-Mannen konkurs:

Kundene fikk sjokk: – Å, herregud!

TV 2 HJELPER DEG: Dagen etter at Garderobe-Mannen ble slått konkurs, lovte kundeservice at varene var på vei, uten å nevne konkursen. – Vi hadde ikke lov å si det til kundene, sier nestleder ved kundesenteret.

Det er interessant å merke seg i denne artikkelen at nestlederen i kundesenteret til Garderobemannen nektet å oppgi navn av frykt. Hva er det de ansatte er så redde for mon tro? At kundene skal innse de har blitt rundlurt?

Så, da blir jo spørsmålet: Når du som ansatt i dette råtne selskapet får slike beskjeder fra ledelsen om ikke å nevne at selskapet du jobber i er slått konkurs, det har ikke da slått deg at du muligens skulle slutte å jobbe for slike banditter? Eller er det mer at du faktisk har visst hele tiden at du jobber for svindlere, og dermed er en svindler selv?

Ansatte i Garderobemannen bør slutte på dagen

Så, her er hva ansatte i Garderobemannen burde gjøre om de har har bittelitt moral: Si opp jobben og kom deg bort fra svindlerne. Uansett hvilke konsekvenser dette måtte ha for NAV-penger eller annet så er det ikke verdt å bli der. Din assosiasjon til disse folkene vil du måtte leve med resten av livet. Når du jobber for det tredje driftsselskapet på rad (GM Proff AS), vet du at du hjelper de å stjele penger fra uskyldige folk.

Du vet at det du er med på er svindel og lureri. Du vet også at dette ikke er siste gang de går konkurs.

Vi vil arbeide for å finne en løsning med konkursboet, slik at driften kan videreføres i vårt nye driftsselskap. I så fall vil vi garantere at kunder som ønsker levering fra det nye selskapet ikke vil tape noen ting på konkursen.

Dersom du som kunde ønsker at vårt nye driftsselskap overtar din avtale/bestilling som du har gjort med GM Showroom AS, så vil du få dine varer på samme måte som tidligere avtalt. For noen få vil leveransen bli noen dager forsinket, spesielt i de første ukene i juni. Alt som allerede er innbetalt vil du bli godskrevet, og det er kun et eventuelt restbeløp som skal betales når varene er klar for utlevering hos oss. Er alt betalt, vil du få varene dine når de er klare.

Epost fra Garderobe-Mannen, GM Proff AS

Ikke kjøp noe fra Garderobemannen

Igjen vil jeg oppfordre deg som tenker på å bestille noe fra Garderobemannen til å ikke kjøpe noe derfra – uansett hvor godt tilbud du har fått fra de. Ikke bare vil du tape pengene dine, du vil også hjelpe de til å fortsette å lure og stjele penger fra andre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.